February 16, 2013

aa, I´m exited :))

Hi!

Myöhästyneet ystävänpäivä toivotukset kaikille! Toivottavasti muistitte halaita rakkaita ja toivotella ysätänpäivää! Mulla tää vähän jäi, mutta noo.. Sain kuiteskin pari korttia! Jee, yhden ihan vanhanaikasella postityylillä, omg :D Ja kyllä mäkin pari viestiä lähetin :) Älkää ottako henkilökohtaisesti, jos unohdin sitä erityisemmin toivotella teille :p Ootte kaikki tärkeitä!

Late Valentines day wishes to everybody! I hope you all had great Valentines day! I`m sorry if I forgot to wish it to you, this year it just passed so quickly or maybe I just was too lazy to think about it. Anyway I´m sorry and I care about you all a lot.


This is how I spent my Valentines day, haha...
Tää kouluviikko on ollut sekava. On ollut kolme neljän päivää putkeen ja sitten taas rennompia päivä, kun on ollut penkkareita ja vanhojen tansseja. On se kyllä surullista, kun ne vanhimmat oppilaat lähtevät. Mulle tulee aina jotenkin haikee olo, ku jokin loppuu. Varmaan jäänyt leiri ajoista päälle. Koska yleensä ei tulee enään koskaan näkemään niitä ihmisiä enään ja ne ovat vain pelkkiä muistoja. Okei, en ees tuntenut ihmisiä, mutta silti se oli aina hauskaa bongailla niitä koulun käytäviltä :D

This school week has been really messy. All kind of abnormal school days. Oldest students are leaving our school and it is kinda sad even I did`t really know them. But it is always sad if somebody is going away or something ends.. 

When I get bored, this is what happens to my hand, haha

Mutta, nyt tälläsiin iloisiin, mukaviin asioihin :D Hain just kesälukioon Englantiin. Mä niin toivon, että mä pääsen sinne. Wäwäwäwää. Haluan!!!! Se on vaan kymmenen päivää, mutta silti se ois täydellistä!!!
 Toinen juttu on, että lähden maanantaina Viroon. Nyt se on varmaa.. Jeee! En oo ollu sielä varmaan yli vuoteen. En malta oottaa, että pääsen  kaikkiin kivoihin paikkoihin ja näkemään tuttuja! :))
 Ja, jos ei oo tullu vielä selväks, niin loma alkoi eilen. Jee! Ei koulua viikkoon! 

But now to these happy things :D I just applied to summer school to England. I really hope they choose me. wawawa, I really want to go there!! It is only 10 days, but still it would be perfect!!!
 Other thing is that I go to Estonia on Monday. Now it is sure. Yay! I haven`t been there like over year. I can´t wait that I can go to all these nice places and meet these lovely people! :))
 And it is holiday! My holiday started yesterday, yaay! No, school for one week!

Today´s outfit :D:D Ps. I love that shirt, even it is really old :D
I guess better pictures and stuff when I`m back from Estonia! Anyway all best to you guys!
-Johanna xxx



No comments:

Post a Comment