January 14, 2013

Four reasons

Tänään aamulla heräsin oikein pirteänä klo 5, mutta kun on aikaa nukkua, nii olihan se pakko jatkaa koisimista. Heräsin sit klo 6 heätykseen uudestaan ihan pirteenä. Ja kaiken huipuksi aloin laittamaan hiuksiani.    Minä, jonka hiukset ovat yleensä kuin harakan pesä. Ehkä onkin siis uusi vuosi ja uudet tavat :D Toivotaan, että pystyn ryhditäytymään.. 
 
So today morning I woke up and I was`t tired at all. Are you proud of me? Also I stared make my hair.. Me, whose hair looks usually like total shit... So maybe this is new year and new habits :D 

Unohdin aamun kiireissä ottaa kuva hiuksistani, mutta tässä on yksi jonka räpsäisin vähän aikaa sitten.. Olen todella tyytyväinen kiharoiden pysyvyyteen, koska yleensä heti kun astun ulos ne lässähtävät ja katoavat.. Nyt olen siis taitanut löytää totaalisen super lakan, joka on Four reasons merkkistä :) Iso, iso kiitos siis Tommy Hilifigerin Christmas shopping eventin järjestäjille :D Ei sattunut juuri silloin rahaa kauheasti mukaan, mutta sain silti ilmaisen lahja kassin, joka sisälsi mm. tuon lakan.. Ja olihan se ihan mukava siellä katsella kuinka ihmiset joivat shamppanjaa ja joillain oli puvut päällä. Oli hieman alipukeutunut olo, mutta ei se mitää :D 

Curly hair... Not much, but to me it is :D:D

Ja sain myös tuota samasita Four reason merkkistä shamppoota ja hoitoainetta joululahjaksi. Rakastan niitä pullloja, koska niitä tekstejä on niin kiva lukea, hahah :D:D Kuitenkin jotenkin tuntuu, että se shamppoo tekee tukkani hieman sotkuiseksi, mutta hoitoaine puolestaan tuoksuu ihanalle ja tuleehan hiuksistani sen käsittelyn jälkeen hiuksista myös kiiltävät. 
 Myös Four reason merkkinen hiuspuuteri on aivan mahtavaa! (En kyllä voi sanoa kokeilleeni muita hiuspuutereita, mutta joo.. :D) Mahtava keksintö joka tapauksessa..



Nyt kuitenkin täytyy mennä pänttäämään enkun sanoja ja kirjoittamaan äikän ainetta... Já illalla täytyy tietenkin katsoa Iholla! Erityisesti yksi hahmo kinnostaa minua paljon.. Täältä pääsee lukemaan hänestä erään bloggaajan tekemässä haastattelussa. :) 


No comments:

Post a Comment